Opleiding QRMA-Therapeut

/Opleiding QRMA-Therapeut
Opleiding QRMA-Therapeut 2020-02-08T03:20:06+01:00

Opleiding tot QRMA therapeut

Inclusief een QRMA bodyscan apparaat en laptop.

Wat is QRMA?

Het menselijk lichaam bestaat uit een enorm aantal cellen. Die vernieuwen zich door celdeling. Bij deze deling maken de kern en het buiten de kern gelegen (extra nucleaire) elektron, de basiscomponenten van een cel wat betreft energie, het bewegen en veranderen van cellen in hoge snelheid mogelijk. Daarbij straalt elektromagnetische straling constant naar buiten.

Deze elektromagnetische golven kunnen de staat van gezondheid van iemand weergeven: gezond, niet volledig gezond, ziek.
Wat veroorzaakt ziekte? Op quantum niveau de verandering van de draaiing van het elektron, hierdoor veranderen de atomen, en dat veroorzaakt weer een biologische micro-moleculaire verandering, die weer leidt tot een verandering van het biologische macromolecuul. Gaandeweg verandert de hele cel en uiteindelijk het hele orgaan.

Een elektron is een geladen deeltje en dus veranderen de inwendige elektromagnetische golven dan ook. Er zijn verschillende stadia van ziekte en voeding en hierbij hoort een hele zwakke elektromagnetische straling.

De frequentie en energie van het magnetische veld wordt gemeten met de handgripsensor (het staafje).
Het is vergelijkbaar met luisteren naar de radio. Er zijn verscheidene golven in de lucht, maar als de radiogebruiker naar een bepaalde radiozender wil luisteren zal hij deze af moeten stemmen op de frequentie van die zender. Het afstemmen veroorzaakt dezelfde resonantie en dan kan de radio de gewenste zender ten gehore brengen. De theorie van Quantum Resonantie is hier ook op gebaseerd.

De QRMA analyseert dus op wetenschappelijke wijze het zwakke magnetische veld van de menselijke cellen, verzameld door geavanceerde elektronische apparatuur. De analysator kan dan bepalen wat de gezondheidstoestand en het voornaamste gezondheidsprobleem van de desbetreffende persoon is. Het biometrie apparaat analyseert op wetenschappelijke wijze het zwakke magnetische veld van de menselijke cellen. De handgripsensor meet de energie en frequentie van dit elektromagnetische veld. Het apparaat kan hierdoor bepalen wat de gezondheidstoestand van de desbetreffende persoon is. Het is te vergelijken met het afstemmen van de radio. Als je een bepaalde zender wilt horen dan moet je de radio afstemmen op een bepaalde frequentie. Het afstemmen veroorzaakt dezelfde resonantie. Zo kun je die bepaalde zender horen. Hetzelfde achterliggende principe geldt voor het apparaat.

Prijs: 1999 euro.

Bonus: inclusief apparaat en laptop.

Alles op een rijtje

Titel: Opleiding QRMA Bodyscan Therapeut

Accreditaties:
De docent van Stichting Gezondheid is in het bezit van het kwaliteitskeurmerk van CRKBO
(In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten).

Diploma: Ja, als QRMA bodyscan Therapeut

Lesdag: 1 lesdag aangevuld met specifieke online trainingen

Opleiding wordt afgesloten met een examen en Portfolio zie exameneisen

Verplichte Module: Voeding en Psyche & 1 specialisatiemodule naar keuze

Bonus: Marketing en Sales opleiding pakket met 25 trainingen van 1 uur.

Exameneisen:

  • Vier intervisie verslagen
  • Reflectieverslag
  • Drie uitgewerkte casussen
  • Anamnese formulier
  • Kort verslag van de modules
  • Examen

Gratis laptop

Gratis QRMA bodyscanner

Prijs: 1999 euro + BTW

Disclaimer:
Het apparaat heeft een CE-certificaat. Het is echter geen medisch apparaat. De rapporten zijn niet geschikt voor consumenten, maar dienen geïnterpreteerd te worden door getrainde professionals. Een analyse kan nooit het advies van een professional, zoals een arts, vervangen. Het is een hulpmiddel bij een geïntegreerd advies. Deze apparaten zijn niet geschikt om diagnoses te stellen en/of ziektes op te sporen. Het doel is om advies te geven voor een gezondere levensstijl, waardoor ziektes mogelijk voorkomen kunnen worden. Wij hebben de therapeuten, die bij ons een opleiding hebben gedaan, geleerd om te adviseren contact op te nemen met de huisarts bij mogelijke klachten. De gebruikte foto’s, video’s en teksten op deze pagina dient uitsluitend als promotiemateriaal en zijn grotendeels afkomstig van onze leveranciers.
Nu bestellen