Partners gezocht voor trainingen bij werkgevers

/, ziekteverzuim/Partners gezocht voor trainingen bij werkgevers

Stichting Gezondheid zoekt personen die trainingen kunnen geven aan werknemers bij bedrijven.

Partners gezocht voor gezondheidstrainingen

Partners gezocht voor gezondheidstrainingen

Introductie
Voor het geval u de stichting niet kent. Kort gezegd: Stichting Gezondheid helpt Nederlanders gezonder te maken. Hierbij richten we ons op preventie en op personen met lichte klachten. We doen die zelf met het aanbieden van online trainingen. Op http://www.interplein.nl staat het aanbod van ruim 100 gezondheidstrainingen.

Werkgevers
In de eerste jaren van het bestaan was de focus gericht op rechtstreeks verkoop aan consumenten. Dit werkt goed voor mensen die klachten of vragen hebben. Het werkt minder goed voor preventie. Het aanschaffen van een training doet iemand eigenlijk pas wanneer het te laat is. Preventie moet geregeld worden via werkgevers. Deze hebben er financieel belang bij. Daarnaast kan daarna een werknemer thuis anoniem en kosteloos de trainingen volgen.

Fysiek contact versus online trainingen
E-learning werkt goed, maar geen enkele aanpak werkt 100%. Voor sommige mensen is fysiek contact beter of erg goed als aanvulling. Dat contact kan bestaan uit:

  • Workshop(s) bij werkgever. Eventueel voor sommige aangevuld met:
  • 1 op 1 coaching bij werkgever, of op eigen kantoor

Op de volgende link staat onze manier van aanpak.
Link: https://stichtinggezondheid.nl/totaal-aanbod-diensten-gezonde-werknemers/ 

De markt
Stichting Gezondheid wil de partner worden voor bedrijven als het gaat om gezonde werknemers. De stichting benadert werkgevers rechtstreeks, maar werkt ook samen met arbo diensten en aanbieders van collectieve verzekeringen.
Doel: voor 2018 wil de stichting de partner zijn voor 500 uit de 1000 bedrijven in Nederland en België (Vlaanderen) ; partners zijn voor 15% van het klein MKB en 10% van de zzp-ers. In 2017 wordt het verplicht voor werkgevers om te investeren in de gezondheid van haar werknemers. Wij zien 2016 als een jaar om ons aanbod te testen en vervolmaken

Wilt u partner worden?
Stichting Gezondheid gaat niet met eigen personeel trainingen verzorgen. Onze focus ligt op de beste online gezondheidstrainingen ter wereld te maken. Daarnaast willen we bedrijven wel faciliteren die meer willen dan alleen E-learning.

Gezocht: U bent in staat een goede training (workshop) te geven op locatie van een bedrijf. Het onderwerp heeft een sterke relatie met de gezondheid van de medewerkers.

Stichting Gezondheid bouwt een catalogus van geschikte trainingen die onder haar naam aan bedrijven wordt aangeboden. Iedere training wordt op de website van de stichting (https://www.stichtinggezondheid.nl) geplaatst. Dit gebeurt puur op inhoud en prijs. De klant neemt dus met de stichting contact op, niet met u. De stichting zal daarna u in contact brengen met de opdrachtgever om de details (datum. locatie, aantal deelnemers facaliteit e.d.) onderling te regelen.

Wat heeft Stichting Gezondheid nodig?

Kort gezegd ” uw propositie”.

  1. Titel training
  2. Korte omschrijving
  3. Langere omschrijving (voor wie is de training, wat bereik ik nadat ik de training heb gevolgd)
  4. Duur
  5. Minimaal en maximaal aantal deelnemers
  6. Eventuele andere bijzonderheden (apparatuur, literatuur,..)
  7. Vormen: workshop, 1 op 1 coaching, webinar (is een online workshop) of E-coaching (via Skype). De stichting kan helpen met het faciliteren van webinars.
  8. Tarief. Stichting Gezondheid zet 20% tot 25% boven op uw tarief. Dit geld is ter dekking van de marketingkosten en administratieve kosten.

U kunt alles aanleveren in Word, eventueel met foto’s aangevuld (wel vrij van rechten).

Partnerschap

Een relatie werkt goed wanneer de liefde van twee kanten komt. U bent bereid om het E-learning platform van Stichting Gezondheid te promoten. Voor iedere klant die via u komt ontvangt u 50% verkoopprovisie. U krijgt de beschikking over promotiemateriaal.

Contact
Neem gerust contact op voor vragen of suggesties
Stefan@stichtinggezondheid.nl of 040-8440000 of rechtstreeks 06-45204687

Note: Productverkopers zijn niet welkom als partner om via ons geïntroduceerd te worden bij bedrijven.

Laten we samen zorgen voor gezonde werknemers op de werkvloer

Laten we samen zorgen voor gezonde werknemers op de werkvloer

 

 

 

 

2015-11-16T13:59:29+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie