Progenion PR-450C ULPA luchtreiniger met cursus Astma

Progenion PR-450C ULPA luchtreiniger + cursus Astma

Van €349,00 voor €299,00 incl. verzendkosten

Progenion PR-450C ULPA luchtreiniger

Astma is een ontsteking van de longen. Dit betekent dat er altijd kleine ontstekingen zijn in de longen. Dit kan veel klachten veroorzaken. Met de Progenion PR-450C ULPA luchtreiniger wordt de lucht continu en onhoorbaar gezuiverd, waardoor je de gehele dag met een zuivere lucht kunt ademhalen.

Productbeschrijving

Originele ® PR-450C luchtreiniger met de nieuwste filtertechnologie

De stille, veelzijdige en nieuwe luchtreiniger “Progenion PR-450C” is volgepakt met nieuwe en professionele luchtzuiveringstechnologieën en heeft een compact en gestroomlijnd design. In een wereld waar schone lucht steeds belangrijker wordt, biedt de PR-450C een krachtige oplossing voor het zuiveren van de lucht. De luchtreiniger heeft het nieuwste en meest geavanceerde type filter op de markt, het ULPA-filter. Bovendien is de PR-450C voorzien van een extra krachtige ionisator deze, ioniseert 8 miljoen ionen per seconde en haalt in combinatie met de overige ingebouwde filtertechologie bacteriën, virussen, geurtjes, fijnstof- en roetdeeltjes uit uw lucht.

PR-450C

Frisse lucht dankzij de PR-450C met deze filter technologie:

1. Nieuwste filter tegen pollen (ULPA-filter)
  2. Filter tegen stof en fijnstof (elektrostatisch)
  3. Filter tegen bacteriën en virussen (UV-C filter)
  4. Filter tegen geuren en gassen (carbonfilter)
  5. Extra stille stand (ultra silent mode)
  6. Geursensor die filtersnelheid zelf aanpast bij meer luchtjes

Tegen tabakslucht en roet van houtkachel/open haard

Rookt of stookt u graag? Dan heeft u automatisch tabakslucht of roetdeeltjes in uw kamer. De PR-450C trekt dit met het grootste gemakt uit de lucht en neutraliseert de tabaksgeur.

Tegen gezondheidsklachten op kantoor

Verkoudheid, hoofdpijn, een duf gevoel of astmatische klachten op uw werk? Een stoffig kantoor veroorzaakt veel van deze en andere gezondheidsproblemen. Schep weer frisse lucht met de PR-450C.

Tegen irritatie van hooikoorts en honden/kattenharen

Hebt u een loopneus, niesbuien en/of traanogen vanwege hooikoorts of huisdieren? Stuifmeel, haartjes en huidschilfers zweven ongemerkt overal en kriebelen uw luchtwegen. De PR-450C heeft het nieuwe modernste ULPA-filter, de opvolger van het wereldwijd gebruikte HEPA-filter. Deze trekt alle stofdeeltjes van dieren én pollen aan en voorkomt zo benauwdheid en andere (allergische) klachten.

Tegen vogelstof; ideaal bij broedruimtes/vogelverblijven

Houdt u vogels of kippen? Ongemerkt dwarrelt er dan heel wat stof rond. Voorkom allergische reacties of irritatie van uw luchtwegen met de PR-450C. Deze luchtreiniger is zeer geschikt voor gebruik in ruimtes waar vogels broeden of in andere vogelverblijven.

Bijna muisstil: ideaal voor slaap- en woonkamer

Lekker slapen en wakker worden in een frisse kamer zonder slaapgeurtjes, zweet- of bedompte lucht? Dan zit u goed met de PR-450C.
Deze luchtreiniger heeft een automatische ultra silent mode, een extra stille, bijna geruisloze stand. Ook handig in de woonkamer!

Filtersnelheid automatisch aangepast

Vraagt uw omgeving om flexibele filtering van de lucht? De PR-450C heeft een speciale geursensor die de hoeveelheid ‘luchtjes en fijnstof deeltjes’ in uw ruimte meet. Ontstaat er meer geur of fijnstof, dan filtert de luchtreiniger vanzelf sneller.

Geschikt voor:

• Slaapkamer
  • Woonkamer
  • Vogelverblijf/broedruimte
  • Rookruimte
  • Printerhok
  • Kantoor
  • Ontvangstruimte
  • Vergaderzaal
  • Praktijkruimte
  • Nagelsalon / studio (acryl geuren)

Merk Progenion
Model PR-450C
Filtert tot 80 m²
Professionele luchtreiniger
Active-Carbon filter (Klik hier voor meer info over aktieve koolstof)
ULPA filter 99.9995% (veel fijner dan HEPA)
Afstandsbediening
Ionisator Ionisator 8.000.000 cm³ (Klik hier voor meer info over het ioniseren)
UV-C 6000 uur
Afmeting: 450 x 237 x 585 mm
Stroomgebruik 55 W
Gewicht 10500 g
2 jaar garantie
EAN Code: 8718858650149

Bij normaal gebruik dien je de filters slechts één keer per jaar te vervangen met deze speciale filterset.

Cursus Astma, kosten €97,95
Duur training:  1 uur

Tijd om de cursus te kunnen inzien: 12 maanden
Alle trainingen zijn in het Nederlands
De trainingen komen met bonusmateriaal. Dit zijn Engelstalige cursussen en nuttige e-books met meer informatie.

Waarom?

• Leer meer over Astma
  • Doe je examen? Goed voor op je CV
  • Cursus is in het Nederlands
  • Online cursus dus studietijd zelf in te delen
  • Duidelijke begeleiding
  • De docent (Stephan Rooijackers) is erkend door de overheid met een Centraal Register Kort Beroepsonderwijs inschrijving
  • Optioneel: examen en certificaat
  • Stichting Gezondheid is een non-profit organisatie die mensen helpt gezonder te leven

Author: Stefan Rooyackers

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.