Psycholoog Best

//Psycholoog Best

Psycholoog Best

Op zoek naar een psycholoog in Best of in de omgeving van Tilburg, Eindhoven of Den Bosch?

Stichting Gezondheid Nederland is gevestigd in Best en helpt heel veel mensen in de regio met psychische klachten. Alle klanten krijgen bovendien kosteloos al onze gezondheidstrainingen. Immers alle hulp is welkom, toch? Deze trainingen zijn te zien op https://www.stichtinggezondheid.nl/#trainingen

Bij psychologenpraktijk Best geldt dat er geen wachttijd is voor de start van de behandeling, wanneer u eenmaal bent ingepland voor een intake. U kunt dus direct verder met behandeling nadat de intake heeft plaatsgevonden.

Het intakegesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek krijgt u ook informatie over de vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Praktijk Best – psychologen en Stichting Gezondheid Nederland

 

U kunt bij psychologenpraktijk Best terecht  voor de behandeling van angst- en paniekgevoelens, werkstress, straatvrees (agorafobie), post-traumatische stress (PTSS), fobieën, burn-out, dwangmatige handelingen, depressie, stress, onzekerheid, eetproblemen, neerslachtigheid, slaapproblemen, eenzaamheid, piekeren, rij-angst, verwarring, ziektevrees (hypochondrie) of angst voor mensen. Maar ook voor begeleiding indien u hoogsensitief bent.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan:

Tel: 040-8440000 (tijdens kantooruren)
info@stichtinggezondheid.nl (ook in avond of weekend)

2018-07-04T15:14:19+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie