Review: ‘ Stoppen met roken’

/, Boekreviews/Review: ‘ Stoppen met roken’
Door: Youri Buis

Cijfer 2

Stoppen met  rokenAuteur Allen Carr was dertig jaar lang een verwoed kettingroker. Na talloze pogingen dat het hem niet lukte om blijvend te stoppen, was daar toch die ene keer. Tot zijn grote verbazing kostte het hem nauwelijks moeite. Allen analyseerde wat hem in zijn verslaving heeft vastgehouden en ontwikkelde op basis daarvan zijn baanbrekende methode.

Dit boek is een echte aanrader! Je moet er wel voor open staan om te stoppen met roken, want anders gaat het niet werken. Het boek is op een leuke manier geschreven en het veranderd de manier van denken wat betreft het roken. Het helpt je om meer dan 1000 euro te besparen! Het enige wat je moet doen: volg de instructies. Probeer je niet meteen te verdedigen tegen de soms zeer scherpe en no-nonsense overtuigingen van Allen.

Van ‘Stoppen met roken’ zijn wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren verkocht en het boek is in meer dan zesentwintig talen uitgebracht. Allen Carr heeft zijn visie na de versie ‘stoppen met roken’ ook uitgewerkt op andere gebieden, zoals ‘Stoppen met alcohol’ en ‘Stoppen met tobben’.

Koop bij bol.com

2015-08-25T10:49:26+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie