Scan Vitaliteit en Gezondheid

/Scan Vitaliteit en Gezondheid
Scan Vitaliteit en Gezondheid 2019-05-29T15:46:12+01:00

Binnen een paar minuten wordt je lichaam op 200 punten gecontroleerd! 

  • Geen bloedtest
  • Geen urinetest

 

persoonlijke gezondheidscheck

Vitaliteitsscan op 200 punten

Wil je weten:

  • Hoe gezond ben ik?
  • Welke vitamines kom ik te kort?
  • Welke mineralen kom ik te kort?
  • Welke organen functioneren niet optimaal?
  • Waar ben ik allergisch voor?
  • Welke toxinen zitten er in mijn lichaam?

 

 

Laat je dan op een zeer moderne manier scannen met een apparaat dat in veel buitenlandse ziekenhuizen gebruikt wordt. Je houdt gedurende een minuut een staafje vast in je hand. Door kleine pulsen, die je niet voelt, wordt informatie uit je lichaam gehaald. Dit heet biometrie. (Meer informatie en wetenschappelijk bewijs vindt je op https://stichtinggezondheid.nl/biometrie-wetenschappelijk-bewijs/) Er worden tientallen rapporten gegenereerd. Onze experts zorgen ervoor dat je een goede samenvatting krijgt die voor jou duidelijk is. Je krijgt gezondheidstips op maat over allerlei aspecten van je lichaam.

Prijs: 199 euro (nu nog tijdelijk voor 149 euro): https://stichtinggezondheid.nl/shop/vitalitycheck-met-125-gezondheidstrainingen

Dit bedrag wordt vaak vergoed door je zorgverzekeraar of je werkgever. Kijk op:
https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgvergoedingen/preventief-medisch-onderzoek

 

gezondheidscheck

Je krijgt 39 rapporten

Je baas betaalt!
Werk je voor een baas? Je werkgever is wettelijk verplicht (Arbowet artikel 18) jou een Preventie Medisch Onderzoek aan te bieden.
Informeer bij je werkgever, of laat je werkgever even contact met Stichting Gezondheid opnemen.
Meer informatie, ook over de werking van het apparaat: https://stichtinggezondheid.nl/pmo-werkgever

Actie (tijdelijk!)

52 weken gezondheid emails

je krijgt een jaar toegang tot 125 online gezondheidstraingen ter waarde van 199 euro en je ontvangt wekelijks een e-mail met gezondheidstips.
Zie https://stichtinggezondheid.nl/52-weken-gezondheidsprogramma/

Vragen? Neem contact op via info@stichtinggezondheid.nl of bestel via:

https://stichtinggezondheid.nl/shop/vitalitycheck-met-125-gezondheidstrainingen/

Dit deel is voor ondernemers.

Een werkgever is wettelijk verplicht PMO’s aan te bieden. De boetes kunnen oplopen tot in de tonnen. Dit geldt zelf wanneer je slechts een part time medewerker hebt.

Stichting Gezondheid voert deze scans uit voor je medewerkers, aangevuld met hoor-, oog- en psychologische testen. Hiermee voldoe je dan aan de wettelijke verplichting PMO’s (Preventief Medisch Onderzoek) deze aan je personeel aan te bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Alle medewerkers krijgen het “52 weken gezond leven” programma. Hierdoor zorg je voor gezondheidsbewustzijn. 

Optioneel worden rapporten met Artsen besproken.

Folders (gebruikt bij de introductie)

Download Nederlandse folder

Download English brochure

Zeer moderne manier voor een gezondheidscheck

Zeer moderne manier voor een gezondheidscheck

Uitleg scan:

Disclaimer
Het apparaat heeft een CE-certificaat. Het is echter geen medisch apparaat. De rapporten zijn niet geschikt voor consumenten, maar dienen geïnterpreteerd te worden door getrainde professionals. Een analyse kan nooit het advies van een professional, zoals een arts, vervangen. Het is een hulpmiddel bij een geïntegreerd advies. Deze apparaten zijn niet geschikt om diagnoses te stellen en/of ziektes op te sporen. Het doel is om advies te geven voor een gezondere levensstijl, waardoor ziektes mogelijk voorkomen kunnen worden. Wij hebben de therapeuten, die bij ons een opleiding hebben gedaan, geleerd om te adviseren contact op te nemen met de huisarts bij mogelijke klachten. De gebruikte foto’s, video’s en teksten op deze pagina dient uitsluitend als promotiemateriaal en zijn grotendeels afkomstig van onze leveranciers.