Schoonheidssalon Looks introduceert Power Slim

/, Alle merken, blog, Powerslim/Schoonheidssalon Looks introduceert Power Slim

Schoonheidssalon Looks introduceert Power Slim

Veel mensen met overgewicht hebben te maken met het jojo-effect. “Ze slagen erin voor een periode te lijnen maar de kilo’s zitten er zo weer aan. Met het door ons pas geïntroduceerde Power Slim afslankprogramma is dat probleem verleden tijd”, zegt schoonheidsspecialiste en dieetadviseuse Susan Janssen van Schoonheidssalon Looks.

De kapsalon Norbert Hairstyle met vestigingen in Bergen en Gennep breidde onlangs in beide filialen het pakket uit met schoonheidssalon Looks enintroduceerde het afslankprogramma Power Slim en permanente make-up.

 

Susan Janssen toont de ruime keuze van de Power Slim producten
Permanent
In de schoonheidssalons wordt een uitgebreid programma aangeboden. “Je kunt hier terecht voor schoonheidsbehandelingen, diverse massages, harsen, epileren, verven van wenkbrauwen en wimpers en niet te vergeten voor permanent make-up. Dit laatste is een pigmentatiemethode voor een langdurige en natuurlijke make-up. Ogen, wenkbrauwen en/of lippen kunnen er door een behandeling met permanent make-up voor lange tijd verzorgd uit blijven zien”, zegt Susan, “we werken met apparatuur en pigmenten van het betrouwbare merk Ecuri.”

Power Slim
Het afslankprogramma van Power Slim staat voor verantwoord en succesvol afvallen. “Eigenlijk merk je bij Power Slim niet eens dat je aan het lijnen bent”, zegt Norbert, “je eet lekker en met een goed resultaat. Je kunt er in vier weken zes tot negen kilo mee afvallen.” Hoe werkt het dan? Susan: “Je eet niet minder maar wel anders. Je neemt minder koolhydraten en vetten terwijl je door de Power Slim producten extra eiwitten binnen krijgt, en die vul je aan met groente, vlees en vis.” Het afslankprogramma kent drie fasen, met ieder vijf tot zes eetmomenten per dag. De eerste fase is het strengste en duurt tot dat je circa 80 procent van je streefgewicht hebt bereikt. Fase 2 richt zich op het geleidelijk gezond en gevarieerd leren eten. “In de laatste fase eet je gevarieerd en wordt het voedingsevenwicht hersteld”, zegt Susan.

Bron: Kliknieuws

2013-11-18T13:30:53+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie