Slimness de gewichtsconsulent

/, blog/Slimness de gewichtsconsulent

Wie ben ik?Ik zal me even voorstellen:Mijn naam is Claudia Sollard, 41 jaar en woonachtig in Wilnis.In 1998 ben ik Miss-Fitness Holland geweest waar de voorbereidingen vooral liggen in het gezond eten, bewegen en op het juiste gewicht komen en blijven!

Voeding en bewegen is mij altijd blijven inspireren en zo heb ik al vele mensen op de goede weg geholpen met erg veel plezier! Vandaar de opleiding gewichtsconsulent die ik in 2010 met succes heb afgerond om een eigen praktijk Slimness te kunnen beginnen.

Mijn doel is: iedereen bewust te maken van het belang van gezond en veilig eten, inzicht te geven in de kwaliteit van voedsel en dat iedereen dit ook kan volhouden!

Elke week zal ik informatie geven m.b.t. afvallen, gezond eten en bewegen.

Op mijn website schrijf ik elke week een wekelijks weetje zie www.slimness.nl

Groetjes en een fijn weekend!

Claudia

 

 

2013-11-18T15:16:24+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie