Spieren – tips

//Spieren – tips

 

Tips voor spieren

Tips voor spieren

Heel veel mannen en vrouwen houden van spieren. Mannen houden ervan om het zelf te hebben en vrouwen houden ervan om naar te kijken. Maar hoe krijg je deze spieren eigenlijk? Je kan naar de sportschool gaan of thuis trainen. Hier een aantal tips om aan spieren te komen.

 

Tips voor spieren

  1. Ga naar de sportschool!
  2. Volg een trainingsschema. Dit is handig voor jezelf en overzichtelijk voor je dag. Wissel deze ook af. Dan blijft het trainen leuk en niet te vermoeiend.
  3. Geef alles wat je kan geven. Je moet alles eruit halen wat erin zit en niet te snel opgeven. Zorg wel dat je je zenuwstelsel niet overbelast.
  4. Stel voor jezelf een plan op. Elke keer als je naar de sportschool gaat, moet je denken: ‘Vandaag ga ik het nog beter doen dan vorige keer’!
  5. Heb zelfvertrouwen. Als je tegen jezelf blijft zeggen dat het toch niet lukt, dan lukt het ook niet.
  6. Geef jezelf de tijd. Het lukt natuurlijk niet om in een week al volop spieren te hebben die je kan zien. Met een beetje geduld kom je heel ver.
  7. Om je spieren te onderhouden, kun je proteïne shakes
  8. Eet niet al teveel suikers. Je moet wel een beetje diëten als je spieren wil kweken, anders werkt het niet.
  9. Neem rust buiten het trainen om. Dit is ook belangrijk om spieren te kweken. Als je bijvoorbeeld op zondagochtend naar de sportschool wil, ga dan niet zaterdagavond tot vijf uur in de ochtend bier drinken.
  10. Eet groente en fruit. Dit is gezond en lekker. Probeer ongeveer 400 gram groente per dag te eten en minimaal twee stuks fruit.

Nu kun je eindelijk een abonnement afsluiten bij de sportschool. Zorg dat er een ritme in je trainingsschema zit en let goed op je voeding. Dan moet het wel goed komen!

 

2016-05-17T13:12:36+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie