Stagemiddag op de UvA

stichting-gezondheid-Stage-uavOp woensdagmiddag 3 september is Stichting Gezondheid Nederland aanwezig geweest op een stagemiddag van de UvA en heeft zich daar gepresenteerd. Tijdens deze bijeenkomst hadden organisaties de mogelijkheid om zichzelf te presenteren aan de studenten van de opleiding Opvoedingsondersteuning.Uit de aanwezige organisaties konden zij een stageplek kiezen.

In overleg met Stichting Gezondheid is het mogelijk om zelf met een onderwerp te komen gerelateerd aan de studie, in dit geval bijvoorbeeld: gezonde voeding voor kinderen, sporten en bewegen van kinderen, relatie ouder-kind om nader te onderzoeken. Dit kan resulteren in een eigen gemaakte trainingsvideo.

Ben jij ook opzoek naar een stageplek, en vind je het leuk om onderzoek te doen? Neem dan contact op met Stichting Gezondheid voor meer informatie.

Emailadres: info@stichtinggezondheid.nl

Author: manuel fernandez

Related Post

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, blog met de tags , , , . Bookmark de permalink.