Stichting Gezondheid helpt huisartspraktijken

/, huisarts/Stichting Gezondheid helpt huisartspraktijken

Veel Nederlanders lopen rond met vage klachten. Deze komen naar uw praktijk. Stichting Gezondheid is een non-profit organisatie die mensen helpt om vitaal te worden en te blijven.

Stichting Gezondheid is marktleider met ruim 140 online gezondheidstrainingen, zie http://www.stichtinggezondheid.nl/#trainingenVitaliteitsscan, wellicht interessant voor uw patiënten? 

Stichting Gezondheid biedt een vitaliteitsscan aan op basis van biometrie. Binnen een kwartiertje testen we een persoon op 600 punten zoals: het functioneren van de organen, vitamine- en mineralentekorten, stress, allergieën en toxines.

Uit wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat ruim 90% van de scanresultaten ook correct is. Het geeft dus een zeer goede indicatie die u samen met uw patiënt kunt testen.

Meer dan 6600 artsen gebruiken biometrie in hun praktijk.

Wij hopen dat u uw patiënten op deze mogelijkheid attendeert. Iedereen die een scan doet krijgt tevens een jaar toegang tot de 140 gezondheidstrainingen.

Meer informatie vindt u op

https://stichtinggezondheid.nl/scan/

Voor vragen, neem u gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op tel. 040-844 00 00 of 06-8181 37 88. U kunt ook een mail sturen, dit kan aan: info@stichtinggezondheid.nl

2019-05-27T15:59:27+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie