Stichting Gezondheid Nederland werkt samen met TDM Entertainment

//Stichting Gezondheid Nederland werkt samen met TDM Entertainment

Hoera! Op 15 september sluiten Stichting Gezondheid Nederland en TDM Entertainment een overeenkomst. TDM gaat de productie en distributie van alle dvd’s in Nederland voor zijn rekening nemen. Hierdoor zullen de dvd’s van de stichting verkrijgbaar worden in de meeste winkelketens.

TDM is onder andere de Nederlandse distributeur van de Discovery Channel serie. We bevinden ons dus in goed gezelschap. Voor het complete aanbod van TDM, ga naar http://www.tdmentertainment.com/

Wil je weten waar wij ondertussen mee bezig zijn? In November staat op de planning de uitgave van:

  • Burn Out – Voel jij je opgebrand en wil je je energie terug? Een ruim 2 uur durende training voor mensen met burn-outklachten of personen die ze willen voorkomen. Daarnaast bevat de dvd 50 extra video’s en een werkboek in pdf-formaat.
  • Afvallen – Worstel jij ook zo met die extra kilo’s? Welke methodes zijn er om ze kwijt te raken? Werken ze? Hoe moet je nou echt afvallen?
  • Voeding – Misschien wel het belangrijkste in ons leven als het gaat om gezondheid. Veel klachten zijn ter herleiden tot jouw voedingspatroon. Maar wat moet je nu wel of niet eten? Veel concrete tips en waarschuwingen.
  • Stoppen met roken – Met meer dan 3 miljoen rokers is er nog veel werk aan de winkel. Ben jij van plan om te stoppen? Deze dvd bespreekt de voor- en nadelen van de verschillende methodes en geeft je handvaten om zelf te stoppen met roken.

 

2013-11-18T13:26:01+01:00

Over de auteur:

Eén reactie

  1. yusuf 7 oktober, 2013 om 19:44 - Antwoorden

    stichtinggezondheidnederland

Geef een reactie