Koop snoep die jezelf niet lust. Mocht je visite hebben, heb je altijd wat in huis. Maar hierdoor kom jezelf niet in de verleiding om te snoepen.

/, Tipvandedag/Koop snoep die jezelf niet lust. Mocht je visite hebben, heb je altijd wat in huis. Maar hierdoor kom jezelf niet in de verleiding om te snoepen.

Koop snoep die jezelf niet lust. Mocht je visite hebben, heb je altijd wat in huis. Maar hierdoor kom jezelf niet in de verleiding om te snoepen.

2013-11-18T13:27:42+01:00

Over de auteur:

2 Reacties

  1. Katherine 19 mei, 2012 om 08:18 - Antwoorden

    Ik vraag me toch af ik wil graag 4kg vermageren. Ik ben ondrteussen al 2 afgevallen door een soort van crash dieet, nu ja eigenlijk was ik gewoon ziek en kon voor 2-3 dagen niets binnenkrijgen. Mooi dacht ik , ik ben afgevallen. Maar ja, en nu? Hoe doe ik dat nu dan? Opnieuw crash dieet, dat is VEEL te moeilijk! Of is er nog een andere optie , het probleem met veel dieten is dat het VEEL geld kost of dat het allemaal te vaag is.Heb jij soms tips om dat hongergevoel wat te stillen?

  2. RaRa 22 mei, 2012 om 08:12 - Antwoorden

    Super, het bevestigt wat mijn vogisngddeskundiee mij heeft verteld. Voorheen had ik de hele dag honger, echt een hongerklap. Nu eet ik veel meer en gevarieerd en ben weer gaan afvallen.

Geef een reactie