Tips tegen wallen

q

In de ochtend

Ken je dat gevoel? Je loopt naar de spiegel, kijkt naar jezelf en ja hoor daar zijn ze: twee grote blauwe potsierlijke wallen. Om de aandacht niet helemaal van je fashionable outfit te halen, hier zes tips om wallen tegen te gaan.

Tip 1. Ijsklontjes

Misschien wel het oudste gebruik: neem een ijsklontje, wikkel het in een stukje huishoudfolie en maak circulerende bewegingen over je wallen. Na een tijdje zie je die ondingen kleiner en kleiner worden.

w.

 

Tip 2. Zakjes kamillethee

Bewaar na je dagelijkse kopje thee het theezakje, leg het kort in de vriezer of gebruik het lauwwarm en laat het een klein kwartier op je wallen rusten. Iedereen zal je complimentjes geven over je frisse, open blik.

e

 

Tip 3. Aambeienzalf

Hoe raar het ook klinkt: het is het bekendste middeltje tegen wallen onder modellen. Smeer wat Sperti aambeienzalf op je wallen en het lijkt of ze er nooit zijn geweest. Sperti is wel een vrij heftig middeltje, het beste is dus om eerst een klein stukje te testen voordat je dadelijk met wallen én een allergische reactie rondloopt.

 

f

Tip 4. Homeopathische zalf

Wie meer de homeopathische kant op wil: VSM Arniflor vallen en stoten gel werkt ook goed tegen wallen. Smeer wat van de zalf onder de ogen, en binnen een uur zijn je wallen flink geslonken.

 

g.

Tip 5. Eetlepels

Stop een eetlepel of theelepel, afhankelijk van de grootte van je wal, ongeveer 10 minuten in de diepvries en leg die zachtjes (met de bolle kant) tegen je wallen aan. Ze zullen net zo snel verdwijnen, als ze ontstaan zijn.

 

h.

Tip 6. Massage

Jaaaaa! Weer een goede reden om jezelf op een lekkere massage te trakteren. Zet je vingertoppen aan de binnenkant van je oogkas en masseer zo de onderkant van je wallen. Schuif telkens een centimeter op, tot je aan de buitenkant van je oogkas bent beland. Met deze massage ben je bezig om je afvalstoffen weer in je bloedstroom op te laten nemen, waarna het afgevoerd kan worden.

i

Hoe zorg jij dat je wallen verdwijnen?

 

2015-08-25T08:21:15+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie