Vacature: stagiair(e) audiovisuele vormgeving

/, Geen categorie/Vacature: stagiair(e) audiovisuele vormgeving

Stichting Gezondheid Nederland en de European Health Foundation zoeken:

Een stagiair(e) audiovisuele vormgeving

Start:                          zo snel mogelijk, uiterlijk september 2014
Duur:                          5 à 6 maanden
Soort stage:               vormgeving, editing

Intro
Stichting Gezondheid Nederland en het internationaal bedrijf European Health Foundation zijn stichtingen die zich als doel hebben gesteld om het zelfstandig bereiken van een optimale gezondheid voor iedereen toegankelijk te maken. Het creëren van relevante gezondheidstrainingen op DVD of in boeken, waar een duidelijke uitleg wordt gegeven over een bepaald aspect op het gebied van gezondheid, maken daarbij het begin naar een goede gezondheid eenvoudiger. Denk hierbij aan onderwerpen als: voeding, medische gezondheid, psychische gezondheid, verzorging, etc.

Werkzaamheden
Stichting Gezondheid Nederland maakt videotutorials op het gebied van gezondheid, en kan daarbij jouw hulp gebruiken als av-vormgever. Je houdt je je voornamelijk bezig met het bewerken van videocursussen in Adobe Premiere Pro. Daarnaast maak je ook regelmatig greenscreen-opnames. Ook bieden we je de mogelijkheid om zelf promotievideo’s voor producten te bedenken en te realiseren. Als av-vormgever ben je de laatste schakel in het productieproces. Dit betekent dat je samen met de producer ervoor zorgt dat audio en video worden samengevoegd en dat je een creatieve invulling geeft aan het beeld.

Ervaring met Premiere Pro (of een ander edit-programma) is een pré.

Gecertificeerde online training
Wij zijn tevens bereid je een online training te geven bij Internet Marketing Nederland, waarna je een certificaat ontvangt na een succesvolle afronding.

Wil jij ervaring opdoen in een creatieve omgeving? En herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast? Stuur dan je sollicitatie en CV naar info@stichtingezondheid.nl. Deze stage betreft geen vergoeding.

2015-08-25T14:06:12+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie