Van groene thee val je af!

/, blog, News, slide/Van groene thee val je af!

Thee helpt je bij het afvallen

De meeste mensen hebben weleens gehoord dat je van groene thee afvalt. Maar is dat ook echt waar is dan de vraag.

green_tea_

Hierop kunnen we makkelijk antwoord geven. Van groene thee val je af!

De positieve werking van groene thee is dankzij een nieuw onderzoek bevestigd. Er zijn ruim 70 onderzoeken nader onderzocht, waarin de effecten van thee op ons lichaam zijn getest. In het onderzoek komen onder andere groene thee, zwarte thee en oolong thee aan bod en wordt er gekeken naar welke het meest geschikt is om af te vallen. Vooral groene thee was een krachtige bondgenoot. Het werkt zeer goed bij gewicht verlies omdat het vet verbrandt. Bij de andere twee thee soorten was dit ook het geval, maar het verbrandingsproces was minder. De andere twee soorten thee, zwart en oolong, hebben niet het voordeel dat je hongergevoel weggaat. Groene thee zorgt hier wel voor en is dus nuttig in het afvalproces.

Wat belangrijk is om te weten is dat je met alleen een kopje thee per dag er niet komt. Je moet groene thee over een langere periode drinken, wil het echt goed helpen. Probeer deze thee in je dagelijks drinkpatroon op te nemen. Uit diverse wetenschappelijk onderzoeken is gebleken dat het dagelijks drinken van thee het beste helpt in de strijd om wat kilo’s kwijt te raken. Mensen die al 10 jaar of langer groene thee drinken, hebben gemiddeld 20% minder lichaamsvet dan mensen die dit gezonde goedje nooit tot zich nemen.

 

Een mooie reden om groene thee te gaan drinken!

 

Bron: Gezond Afvallen, 2008

2013-11-18T13:30:48+01:00

Over de auteur:

Geen reacties

  1. groenetheeafvallen 10 oktober, 2011 om 20:03 - Antwoorden

    Ja klopt helemaal. Ze hadden groene thee tests op muizen gedaan. De muizen die het extract hadden geslikt vielen 45% meer af dan de muizen die het niet hadden genomen, Dat vertaalt zich naar 10 kopjes groene thee voor de mens per dag. Hoop dat er een wc in de buurt is…hahah!!

Geef een reactie