Vitaliteitscheck medewerkers op uw kantoor

/, werkverzuim/Vitaliteitscheck medewerkers op uw kantoor

Stichting Gezondheid Nederland biedt een zeer waardevolle vitaliteitscheck aan.

Deze APK check voor medewerkers geeft een persoonlijk adviesrapport over de kwaliteit van de organen, allergieën, giftstoffen, e.d.
Ons advies is deze jaarlijks te organiseren. Gezonde medewerkers zijn minder ziek.

De check wordt op uw kantoor gegeven. De voorwaarde is dat het om minimaal 10 medewerkers gaat. Indien het er minder zijn, dan komen we ook graag, maar dienen we reiskosten in rekening te brengen. Tevens krijgen alle medewerkers na afloop toegang tot een jaarabonnement op onze Gezondheid Academy waarin meer dan 125 trainingen staan.

Het aanbod (dit is een tijdelijke introductie aanbieding!):

 • Check voor 10 medewerkers. Iedere check is inclusief een persoonlijk rapport. Duur: 45 minuten per medewerker.
 • Jaarabonnement op de Gezondheid Academy, bestaande uit trainingen. Totaal 2.500 video’s en 5.000 e-books. Ter waarde van 799 euro per medewerker.
 • Reiskosten: nihil bij 10 of meer medewerkers.

Prijs: 795 euro ex BTW. Bestellen via info@stichtinggezondheid.nl

Voorwaarden:

 • U heeft een kamer beschikbaar met privacy
 • U regelt zelf een rooster met 45 minuten tussen de medewerkers
 • Betaling 50% vooraf

Voor afwijkingen: vraag een maatwerk offerte aan via info@stichtinggezondheid.nl

Hieronder volgt uitgebreidere informatie over de vitaliteitscheck:

Uitgebreide APK vitalitycheck met 140 gezondheidstrainingen. Hoe gezond bent u?

Wat houdt een APK vitalitycheck in?

Via een meting wordt er gekeken naar de gezondheid van het lichaam,  er wordt gekeken naar bijvoorbeeld aanwezigheid van zware metalen, afvalstoffen, verzuring, lage graad ontstekingen en micro organismes (virussen, bacteriën, parasieten, etc.). Daarnaast wordt het functioneren onderzocht van alle organen, de spijsvertering, hormonale stelsel, spieren, skelet, hersenen, hart en bloedvaten. Ook kunnen we zien of er allergieën zijn. In totaal testen we op 2000 punten.

Voor wie?

 • Ik wil de gezondheid van mijn organen weten
 • Ik wil weten of ik metalen of gifstoffen in mijn lichaam heb
 • Heb ik één of meerdere allergieën?
 • Slik ik wel de juiste voedingssupplementen?
 • Ik wil persoonlijk advies over een gezondere levensstijl
 • Ik wil toegang tot alle hoogwaardige online gezondheidstrainingen
 • Ik wil korting op andere gezonde producten van Stichting Gezondheid

De meting gebeurt door middel van elektromagnetische frequenties die het lichaam doorgezonden worden. U voelt hier niets van. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen in het lichaam te signaleren voordat er lichamelijke klachten optreden.

Door deze meting krijgt u een duidelijk beeld, en een rapport, van hoe het is gesteld met uw gezondheid.
U krijgt adviezen hoe u bepaalde klachten aan kunt pakken. Daarnaast krijgt u 12 maanden toegang tot alle gezondheidstrainingen van Stichting Gezondheid Nederland. Voor het trainingsoverzicht zie: https://www.stichtinggezondheid.nl/#trainingen

De test met advies duurt een uur en vindt plaats op locatie van één van de vele vitaliteitscoaches. Deze werken zelfstandig en zijn opgeleid door Stichting Gezondheid Nederland. Het bezoek is inclusief koffie of thee.

Promotiefilm (van een van de met ons samenwerkende gezondheidscoaches):

 

Apparatuur:

De scan is een erkend medisch apparaat (Global Diagnostics van Vitatec) en ISO gekeurd, en wordt wereldwijd door honderden artsen gebruikt.

De scans worden uitgevoerd door medisch en orthomoleculaire voedingsleer gediplomeerde therapeuten.

Toegang:

Iedere medewerker krijgt  12 maanden toegang tot alle gezondheidstrainingen.

Folder voorkant

Folder achterkant

Uitgebreide informatie
(van onze leverancier)

De vitalitycheck brengt uw gezondheid in beeld. Een soort APK voor uw lichaam.

Het betreft een uniek meet-systeem, nieuw op de markt in Nederland, welke is ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland. Sinds 1993 werken artsen en therapeuten in veel Europese landen waaronder Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland al met dit systeem. Hun ervaringen zijn zeer positief.

Het meetsysteem meet de energetische structuren van het lichaam veilig en nauwkeurig. Dit gebeurt door middel van elektromagnetische frequenties die het lichaam doorgezonden worden. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen in het lichaam te signaleren voordat er lichamelijke klachten optreden.

Door deze meting krijgt u een duidelijk beeld van hoe het is gesteld met uw gezondheid. De klachten worden opgespoord en verborgen verstoringen worden behandeld.

Deze verstoringen worden op een computerscherm in duidelijke grafieken en in een speciale 3D-presentatie weergegeven. Op deze manier kunt u zelf zien waar precies in het lichaam disbalansen aanwezig zijn. Deze disbalansen kunnen direct door het apparaat behandeld worden.

Als er sprake is van een kleine verstoring, bijvoorbeeld veroorzaakt door een toxine (gif), zullen alle krachten in het lichaam met elkaar samenwerken om weer een balans te vinden en de schade te herstellen.

Een zwak orgaan of systeem dat niet goed werkt, veroorzaakt niet direct pijn of andere symptomen. Als deze verborgen verstoringen echter onbehandeld blijven, kunnen zij op den duur leiden tot een vermindering van de veerkracht van het lichaam.

Daarom is het zinvol om preventieve maatregelen te nemen voordat er lichamelijke klachten optreden.

Echter, ook als er al symptomen aanwezig zijn, kan het nuttig zijn om inzicht te hebben in de gezondheidstoestand van het lichaam om in staat te zijn de juiste behandeling te kiezen.

Elk organisme heeft een eigen reactiepatroon.

Ieder deel en elk systeem van het lichaam, of deze nu gezond of ziek zijn, laten een individueel reactiepatroon zien op prikkels van buiten. Op grond van dit reactiepatroon kunnen waardevolle conclusies worden getrokken over de huidige gezondheidstoestand en het functioneren van de onderzochte organen en systemen.

Met de vitalitycheck worden deze reactiepatronen gemeten en geëvalueerd.

De meetresultaten leveren een schat aan informatie op. De gezondheidstoestand van alle organen (bijvoorbeeld de nieren, de longen, hart en bloedvaten) en systemen van het lichaam (bijvoorbeeld het lymfatisch systeem, het spijsverteringssysteem, het immuunsysteem en het systeem waartoe de spieren, skelet en gewrichten behoren), de aanwezigheid van zware metalen, afvalstoffen, verzuring, ontstekingen micro organismes wordt ook zichtbaar gemaakt. Daarnaast kijken we ook naar eventuele allergieën/intoleranties.

Meer informatie over biometrie vindt je op https://stichtinggezondheid.nl/biometrie-wetenschappelijk-bewijs/

Hoe gaat een vitalitycheck?

U wordt verbonden met een apparaat via twee elektroden die op de binnenkant van de enkels worden bevestigd. De meting wordt gewoonlijk uitgevoerd in een liggende positie en is pijnloos.

Binnen 8 minuten voert het apparaat een nauwkeurige meting van meer dan 200 verschillende lichaamsfuncties uit. De meetresultaten worden grafisch weergegeven op de computer.

Na een automatische elektrosmog meting in het begin (om storing van buiten te voorkomen) worden meer dan 100 miljoen afzonderlijke metingen van het lichaam uitgevoerd. Daarna worden alle metingen herhaald om de resultaten te verifiëren, Hierdoor is de meting nauwkeurig en betrouwbaar.

Na de meting krijgt u de diagnose bespreking. Daarna krijgt u een behandeling om de grootste disbalansen in uw lichaam te herstellen. Dit gebeurt met hetzelfde apparaat.

Naast de meting, diagnose en behandeling krijgt u orthomoleculair voedingsadvies zodat u in het dagelijks leven ook uw voedingspatroon kunt aanpassen voor een betere gezondheid.

Als u altijd al eens hebt willen weten hoe het met de gezondheidstoestand van uw lichaam is gesteld, dan is het nu tijd voor een preventieve vitalitycheck.

 

Voorbeelden uit rapport met toelichting welke organen extra aandacht nodig hebben.

140 gezondheidstrainingen van Stichting Gezondheid

 

U krijgt 12 maanden toegang tot alle bestaande en nieuwe online trainingen van Stichting Gezondheid. Voor bijna alle klachten zijn trainingen. Zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied. Enkele voorbeeld zijn: Mindfulness, Afvallen, Stoppen met roken, Yoga, Hardlopen, Darmen, Hart, Alzheimer, Kanker, Artrose, Voeding, Pesten, Opvoedvaardigheden, Voeding kinderen, Stress of Burn-out

Bekijk het volledige aanbod op https://www.stichtinggezondheid.nl

 

 

Voor een enkele check op één van onze kantoren, check:

https://interplein.nl/shop/vitalitycheck/

Disclaimer
Het apparaat heeft een CE-certificaat. Het is echter geen medisch apparaat. De rapporten zijn niet geschikt voor consumenten, maar dienen geïnterpreteerd te worden door getrainde professionals. Een analyse kan nooit het advies van een professional, zoals een arts, vervangen. Het is een hulpmiddel bij een geïntegreerd advies. Deze apparaten zijn niet geschikt om diagnoses te stellen en/of ziektes op te sporen. Het doel is om advies te geven voor een gezondere levensstijl, waardoor ziektes mogelijk voorkomen kunnen worden. Wij hebben de therapeuten, die bij ons een opleiding hebben gedaan, geleerd om te adviseren contact op te nemen met de huisarts bij mogelijke klachten. De gebruikte foto’s, video’s en teksten op deze pagina dient uitsluitend als promotiemateriaal en zijn grotendeels afkomstig van onze leveranciers.

 

2019-05-29T14:36:22+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie