Vitaliteitsscan / Gezondheidscheck

/, ziekteverzuim/Vitaliteitsscan / Gezondheidscheck

Vitaliteitsscan / Gezondheidscheck

U kunt bij ons terecht voor een vitaliteitsscan. Wij laten deze uitvoeren door een door ons opgeleide zelfstandig werkende “therapeut” (lifestyle coach, dietist, psycholoog, etc).

Wat houdt dit in?
Ieder lichaam heeft te lijden aan stress, toxines (fijnstof, pesticide,..)  of minder gezond eten en drinken.  Dit lijdt meestal niet direct tot enstige klachten. Gelukkig heeft het lichaam een goed zelf helend vermogen. Maar wanneer dit te lang duurt komen er klachten. Vaak eerst kleinere klachten zoals vermoeidheid, verkouden, prikkelbaar of minder goed slapen. Negeren we deze signalen van ons lichaam dan staat de deur open voor ernstige ziektes. Het is belangrijk dit voor te blijven.
Iedereen heeft een ander lichaam en is met andere toxines en stressfactoren in contact geweest. Het is daarom belangrijk te weten wat de status is van jouw lichaam!
Welke gevaren loop je wanneer je op deze manier doorleeft en wat kun jij heel concreet doen om de risico’s op ziektes te verkleinen?

Hoe werkt deze scan?

Je krijgt een gesprek en daarnaast wordt je lichaam op 200 gescand. Voor dit laatste gebruiken we zeer moderne apparatuur. Volgens de leverancier geeft deze een nauwkeurigheid van 90%. Bij geconstateerde problemen adviseren we contact op te nemen bij een specialist.

Het is een zeer moderne manier voor een gezondheidscheck. Voor wetenschappelijk bewijs kijk op https://stichtinggezondheid.nl/biometrie-wetenschappelijk-bewijs/

Binnen een paar minuten wordt je lichaam op 200 punten gecontroleerd! Voordeel:

  • Geen bloedtest
  • Geen urinetest

Vitaliteitsscan op 200 punten

 

Wil je weten:

  • Hoe gezond ben ik?
  • Welke vitamines kom ik te kort?
  • Welke mineralen kom ik te kort?
  • Welke organen functioneren niet optimaal?
  • Waar ben ik allergisch voor?
  • Welke toxinen zitten er in mijn lichaam?

Laat je dan op een zeer moderne manier scannen met een apparaat dat in veel buitenlandse ziekenhuizen gebruikt wordt. Je houdt gedurende een minuut een staafje vast in je hand. Door kleine pulsen, die je niet voelt, wordt informatie uit je lichaam gehaald. Dit heet biometrie. Er worden tientallen rapporten gegenereerd. Onze experts zorgen ervoor dat je een goede samenvatting krijgt die voor jou duidelijk is. Je krijgt gezondheidstips op maat over allerlei aspecten van je lichaam.

Prijs: 149 euro.

Dit bedrag wordt soms vergoed door je zorgverzekeraar of je werkgever. Kijk op:
https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgvergoedingen/preventief-medisch-onderzoek

 

Soms betaalt je baas!
Werk je voor een baas? Je werkgever is wettelijk verplicht (Arbowet artikel 18) jou een Preventie Medisch Onderzoek aan te bieden.
Informeer bij je werkgever, of laat je werkgever even contact met ons opnemen.

Actie (tijdelijk!)

Je krijgt een jaar toegang tot 140 online gezondheidstraingen ter waarde van 199 euro en je ontvangt wekelijks een e-mail met gezondheidstips.
Zie https://stichtinggezondheid.nl/52-weken-gezondheidsprogramma/

Vragen? Neem contact op via info@stichtinggezondheid.nl of bestel via:

https://stichtinggezondheid.nl/shop/vitalitycheck-met-125-gezondheidstrainingen/

Dit deel is voor ondernemers.

Een werkgever is wettelijk verplicht PMO’s aan te bieden. De boetes kunnen oplopen tot in de tonnen. Dit geldt zelf wanneer je slechts een part time medewerker hebt.

Stichting Gezondheid voert deze scans uit voor je medewerkers, aangevuld met hoor-, oog- en psychologische testen. Hiermee voldoe je dan aan de wettelijke verplichting PMO’s (Preventief Medisch Onderzoek) deze aan je personeel aan te bieden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Alle medewerkers krijgen het “52 weken gezond leven” programma. Hierdoor zorg je voor gezondheidsbewustzijn.
Cursussen Stichting Gezondheid:

 

Stichting Gezondheid Nederland

Wetenschappelijk bewijs: https://stichtinggezondheid.nl/biometrie-wetenschappelijk-bewijs/

 

Disclaimer
Het apparaat heeft een CE-certificaat. Het is echter geen medisch apparaat. De rapporten zijn niet geschikt voor consumenten, maar dienen geïnterpreteerd te worden door getrainde professionals. Een analyse kan nooit het advies van een professional, zoals een arts, vervangen. Het is een hulpmiddel bij een geïntegreerd advies. Deze apparaten zijn niet geschikt om diagnoses te stellen en/of ziektes op te sporen. Het doel is om advies te geven voor een gezondere levensstijl, waardoor ziektes mogelijk voorkomen kunnen worden. Wij hebben de therapeuten, die bij ons een opleiding hebben gedaan, geleerd om te adviseren contact op te nemen met de huisarts bij mogelijke klachten. De gebruikte foto’s, video’s en teksten op deze pagina dient uitsluitend als promotiemateriaal en zijn grotendeels afkomstig van onze leveranciers.

 

2019-05-29T14:33:08+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie