Voedingssupplementen PureLevensKracht

/, blog, Voeding nieuws/Voedingssupplementen PureLevensKracht

slimafvallen-producten-purelevenskracht

Nieuw merk natuurlijke voedingssupplementen: Pure Levenskracht©

 Het gebruik van voedingssupplementen neemt nog steeds toe in Nederland. Onze voeding bevat namelijk in veel gevallen niet de vereiste hoeveelheid vitaminen en mineralen. Aanvulling is niet alleen wenselijk, het is ook nodig. We willen tenslotte allemaal lang en gezond leven en zo weinig mogelijk betalen aan ziektekosten.

 

Puur natuurlijk
Veel merken voedingssupplementen maken gebruik van natuurlijke ingrediënten. Die worden vaak beter door het lichaam opgenomen. Pure Levenskracht© gebruikt alleen natuurlijke voedingstoffen in de optimale hoeveelheden, zodat de gebruiker er zoveel mogelijk baat bij heeft.

Pure Levenskracht© zet zich af tegen het gebruik van kunstmatige voedingsstoffen. Alles wat we nodig hebben, is terug te vinden in de natuur. De producten van Pure Levenskracht zijn samengesteld onder toezicht van een huisarts en orthomoleculaire specialisten.

 

Orthomoleculair
De voedingssupplementen van Pure Levenskracht zijn samengesteld op basis van de orthomoleculaire wetenschap. Dat betekent dat van elke voedingsstof precies genoeg is toegevoegd. De samenstelling is exact afgestemd op onze dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit in tegenstelling tot veel andere merken die van alles ‘veel’ toevoegen. Voedingsstoffen kunnen alleen dan optimaal werken als ze in de juiste hoeveelheden aanwezig zijn. Niet alleen wat betreft onze behoefte, maar ook wat betreft de verhoudingen ten opzichte van elkaar. Met andere woorden, de hoeveelheden zijn afgestemd op een optimale ‘samenwerking’ tussen de verschillende voedingsstoffen. Dat is de basis van de orthomoleculaire wetenschap.

 

Als preventieve geneeskunde
Voorkomen is beter dan genezen. Natuurlijk is er geen garantie dat het gebruik van voedingssupplementen  gezondheidsproblemen voorkomt, maar de preventieve werking staat niet ter discussie. Mits de kwaliteit van de supplementen goed is en de juiste werkzame stoffen aanwezig zijn.  Orthomoleculaire supplementen zorgen voor een optimale werking en opname op celniveau. 

 

Goede doelen
Pure Levenskracht schenkt minimaal 10% van de opbrengst aan goede doelen, waaronder projecten die nieuwe productiefaciliteiten voor natuurlijke grondstoffen opzetten in arme landen. Zo is Pure Levenskracht niet alleen gezond voor de gebruikers, maar draagt het ook bij aan het welzijn van mensen in de armste gebieden op Aarde.

 

Meer informatie op www.purelevenskracht.nl

NB Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij Jack Snijders en Tom Brennand DoGoodFeelGoodShop in Eindhoven.
Telefoon:   040 4022704

2013-11-18T13:26:17+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie