Vrijwillige Tekstschrijver Gezondheid Gezocht!

//Vrijwillige Tekstschrijver Gezondheid Gezocht!

Functieomschrijving
Wij zoeken een vrijwilliger die graag werkervaring wil opdoen als tekstschrijver.
Stichting Gezondheid Nederland ontwikkelt trainingsboeken en –video’s over verschillende gezondheidsonderwerpen. Zolang het betrekking heeft tot gezondheid, zijn voor ons alle onderwerpen interessant. Misschien heb je zelf een onderwerp waar je veel kennis over hebt. Mocht dat niet het geval zijn dan hebben wij onderwerpen liggen waar je mee aan de slag kunt. Aan jou de taak om een trainingsboek en/-of teksten voor een video te schrijven.
Naast de trainingen hebben wij ook een eigen blog waarop je alles m.b.t. gezondheid mag posten onder je eigen naam.
In overleg bepalen we het onderwerp (o.a. medisch, psychisch), het aantal uur en op welke manier je iets kan betekenen voor de stichting.

Wie zijn wij?
Om goed te kunnen zorgen voor jezelf, je partner en je kinderen is het belangrijk dat je betrouwbare en goede informatie krijgt. Hiervoor ben je bij Stichting Gezondheid Nederland aan het juiste adres.
Wij helpen je deze informatie te verkrijgen, voornamelijk door het maken van trainingsvideo’s met zelfhulpprogramma’s. Hiermee kan jij op een kostenvriendelijke manier werken aan jouw gezondheid en de gezondheid van je gezin. De video’s komen tot stand met ervaringsdeskundigen en experts, en zijn laagdrempelig om te volgen.

Hoe doen wij dit?
Stichting Gezondheid Nederland draait op vrijwilligers. Er staat niemand op de loonlijst. Er worden kosten gemaakt voor de vervaardiging, productie en distributie van de video’s. Deze kosten vangen we op met donaties en opbrengsten uit de verkoop van video’s. De experts werken kosteloos mee. We zetten onze ambassadeurs in om de video’s te promoten.
Zie jij het ook zitten om ambassadeur van ons te worden en ons te steunen? Je bent van harte welkom! Kijk op de pagina www.stichtinggezondheid.nl wat jij kan doen om te helpen.

Functie-eisen
Je hebt affiniteit met gezondheid
Je hebt specialistische kennis van een bepaald onderwerp
Je kan prima zelfstandig werken
Je bent een goede tekstschrijver, en kunt schrijven in correct Nederlands.
Je bent gemotiveerd en enthousiast om een bijdrage te leveren aan Stichting Gezondheid
Eigen initiatief wordt gewaardeerd!

Wat bieden wij?
Een leuke leer- werkomgeving om ervaring op te doen. Je mag ook vanuit huis werken.
Je wordt goed begeleid en werkt aan je cv, je naam wordt namelijk altijd vermeld bij je werk.
Je doet kennis op over allerlei gezondheidsonderwerpen.
Wij bieden je de mogelijkheid om zelf ook trainingen te volgen en hiervoor certificaten te halen (over allerlei gezondheidsonderwerpen maar ook over computerprogramma’s als: Word, Powerpoint, Youtube, Excel etc.)

Heb je interesse?
Heb je interesse om voor Stichting Gezondheid Nederland aan de slag te gaan dan ontvangen wij graag je motivatiebrief + cv. Als je beschikt over een portfolio stuur deze dan mee! Je kunt dit mailen naar yadira@stichtinggezondheid.nl

Wil je meer weten over gezondheid? Bezoek dan onze gezondheidsacademie 

2015-03-18T15:17:39+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie