Vrijwilligers

/Vrijwilligers
Vrijwilligers 2014-10-02T09:25:25+01:00

Stichting Gezondheid Nederland draait op vrijwilligers en ambassadeurs. Wil je helpen met de promotie van de video’s of het verspreiden van onze mini-magazines? Word dan ambassadeur.

Daarnaast hebben wij enkele vacatures open staan voor wie als vrijwilliger bij ons wil werken.

Om de productiekosten van onze video’s beperkt te houden zoeken we:

  • Personen of organisaties die goede teksten aanleveren voor gezondheidsvideo’s.
    Kijk voor meer informatie op content-partners.
  • Voice-overs. Je beschikt over een mooie, heldere en accentloze stem en bent bereid een paar dagen per maand teksten in te spreken. Dit kan in onze studio in Eindhoven of bij je thuis, mits je over goede apparatuur beschikt.Neem contact op!
  • Presentator of presentatrice. De meeste hoofdstukken worden geïntroduceerd. Je staat graag voor de camera. In Eindhoven beschikken we over een groene-doekruimte waar je bereid bent een paar halve dagen per maand te komen voor opnames. Neem contact op!
  • Vertalers. Alle teksten moeten vertaald worden. Dit zijn zowel de scripts voor de voice-over als de teksten in de video. Naast Engels zoeken we personen die willen vertalen in het Duits, Frans en Spaans. Neem contact op!

Beloning?
Gemaakte onkosten (vervoer) worden altijd vergoed. Je krijg een vermelding in de video en je krijgt enkele dvd’s thuisgestuurd als dank. In uitzonderlijke situaties kan er sprake zijn van een vrijwilligersvergoeding die gemaximeerd is volgens de regels van de belastingdienst:

http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/werk_en_inkomen/werken/niet_in_loondienst_werken/vrijwilligersvergoedingen/vrijwilligersvergoedingen/

Is dit iets voor jou of voor jouw bedrijf? Neem dan contact op zodat we elkaar kunnen leren kennen.

Gerelateerde links: