Waarom gaan werkgevers graag in zee met Stichting Gezondheid?

//Waarom gaan werkgevers graag in zee met Stichting Gezondheid?

Waarom ziekteverzuimwillen

 

erkgevers in zee met Stichting Gezondheid Nederland

Een paar belangrijke voordelen en ontwikkelingen aan en rondom ons product waarmee wij de markt makkelijk kunnen benaderen zijn:

–        Gezondheid van de werknemers is voor elke werkgever van belang. Laag ziekteverzuim is ideaal en scheelt enorm in de kosten die daarbij komen kijken.

–        Ons portaal heeft wel als hoofddoel de gezondheid, maar bied ook een wijd assortiment op het gebied van werknemer ontwikkeling (denk aan cursussen op het gebied van Excel, Word, management, maar ook Social Media).

–        De laatste jaren werd er in bijna alle bedrijven in Nederland het concept van het Nieuwe Werken doorgevoerd. In dit concept staat flexibel werken centraal. Dit wil zeggen, veel werknemers die vaker thuis zullen werken. Als bedrijf kun jij de nodige maatregelen nemen om je werknemers te voorzien van gezondheid zorg zoals een psycholoog of een coach. Die zijn echter op kantoor en je werknemers werken thuis. Het portaal dat wij aanbieden is overal toegankelijk, dus mensen die thuis aan het werk zijn kunnen ook daar altijd cursussen volgen. Dit kan enorm schelen in de kosten voor een werkgever.

–        Vaak kunnen ziektes of problemen voorkomen worden door vooraf te weten hoe je dit kan voorkomen. Hier zijn onze cursussen ook op gebaseerd. Preventieve aanpak voordat het probleem ontstaan is namelijk ideaal voor iedereen.

–        Het wordt in het komende jaar verplicht volgens de arbeidswet om je zorg voldoende geregeld te hebben. Doorbetalen voor achttien jaar is namelijk een nachtmerrie voor werkgevers. Dit portaal is zeker een extra aanwinst om aan te kunnen tonen dat jij als bedrijf er alles aan hebt gedaan om je werknemers te ondersteunen op het gebied van gezondheid.

rp_Fotolia_22890279_Subscription_L-300x248.jpg

Neem nu contact op: stefan@stichtinggezondheid.nl

2015-11-20T15:04:44+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie