Welke 5 gehoorapparaten zijn voor 2020 niet te missen?

/, blog, Gehoor/Welke 5 gehoorapparaten zijn voor 2020 niet te missen?

Wie problemen heeft met het gehoor, kan natuurlijk niet zonder gehoorapparaat cq. hoortoestel. Bezoek je een audicien, dan kan het wel eens lastig zijn om te kiezen uit de grote hoeveelheid hoortoestellen en gehoorapparaten. Of je nu online zoekt of een apparaat via een audicien wilt kopen: we hebben een top vijf van goede toestellen voor je gemaakt die je zeker moet overwegen als je dit jaar op zoek gaat naar nieuwe gehoorapparatuur.

De beste gehoorapparaten van 2020

ReSound LiNX Quattro
De ReSound LiNX Quattro is een van de top gehoortoestellen van 2020 die elke audicien kent en aan zijn klanten zal aanbevelen. De ReSound LiNX Quattro staat bekend om zijn uitstekende goede audiologische kenmerken en de optimale werking van het apparaat. Bij dit toestel is een app ontwikkeld, de zogenoemde ReSound Smart 3D app, waarmee je het toestel naar eigen wens kunt afstellen en instellen zonder dat je hiervoor tussentijds naar de gehoorspecialist hoeft te gaan. Een ideale apparaat voor de kritische gebruiker van gehoorapparatuur die streeft naar het beste hoorcomfort!

Signia Styletto Connect (Nx)
Het in 2018 gelanceerde hoortoestel Signia Styletto Connect (Nx) geldt als een van de beste gehoortoestellen die er op de vrije markt beschikbaar zijn. De afkorting Nx in deze naam staat voor Natural eXperience. Deze aanduiding is volkomen terecht, omdat de Signia iets heel speciaals kan. Namelijk het eigen stemgeluid wegfilteren. Zo wordt de gebruiker hierdoor niet afgeleid en ervaart hij/zij een nog beter gehoor. Naast dit technische voordeel is het design van Signia toestellen aantrekkelijk: ze zijn slank gebouwd, terwijl de accu’s netjes zijn weggewerkt.

Oticon OPN S
De Oticon OPN S geldt als de verbeterde versie van de eerdere positief beoordeelde Oticon OPN. Dit apparaat werkt goed in rumoerige ruimtes zoals kantines en restaurants. Bijzonder aan het merk Oticon is de geavanceerde brain hearing technologie, waarbij het geluid op een vergelijkbare wijze als door de hersenen omgezet wordt.

Phonak Marvel
De Phonak Marvel hoort ook in het rijtje toptoestellen van 2020. Dit toestel blinkt uit qua eerste aanpassing, wat zorgt voor een directe en bovengemiddeld goede geluidservaring. Uniek is verder de Bluetooth-koppeling die mogelijk is en die je bij andere hoorapparatuur niet in deze kwaliteit terugziet!

Starkey Livio AI
De Starkey Livio AI staat bekend als een van de betere merken van 2020. Uniek aan dit toestel is de ingebouwde health en fitness tracker. Maar nog belangrijker is natuurlijk de unieke gehoorervaring die dit apparaat oplevert. In combinatie met een app is de Starkey in staat om boodschappen in 27 talen om te zetten!

2020-02-25T14:32:29+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie