Word Affiliate Partner

/Word Affiliate Partner
Word Affiliate Partner 2018-06-06T11:22:41+01:00

Geld verdienen met Stichting Gezondheid?
Word dan affiliate partner van StichtingGezondheid.nl.

Het affiliate programma van StichtingGezondheid.nl geeft je de mogelijkheid om op je website banners, tekstlinks of een productfeed van StichtingGezondheid.nl te plaatsen.
Wat kost het affiliate programma van StichtingGezondheid.nl?

Deelname is helemaal GRATIS, eenvoudig en snel. Alle StichtingGezondheid.nl links, banners en logo’s voor je website kun je vinden bij https://stichtinggezondheid.nl/promotiemateriaal/, het youtube kanaal http://www.youtube.com/stichtinggnl en op het site zelf (teksten mag je copieren)

Voordelen van affiliate programma StichtingGezondheid.nl:

  • Zeer aantrekkelijke vergoeding van 40%
  • Hoge conversie
  • Doorlopende nieuwe producten

Hoe kun je je aanmelden?
Voor het partnerprogramma van StichtingGezondheid.nl kunt u met ons contact opnemen met

E-mail: info@interplein.nl 

Tel: 06-45204687

 

Uitbetaling
De opgebouwde provisie wordt uitbetaald circa 2 weken na het verstrijken van de maand, mits het minimum bedrag 100 euro is. Het tegoed blijft staan voor de volgende maand.

Groot Partner
Denkt u meer dan 1000 euro per maand om te zetten neem dan contact op. Het is mogelijk een versie van de shop in uw eigen look-and-feel te krijgen.

Licenties
U ontvangt ook een doorlopende provisie van 20% indien u een of een serie gezondheidsvideo’s onder licentie verkoopt. Huisartsen, ggz instellingen, werkgevers, psychologen zijn allemaal potentiele partijen die video’s onder licentie op hun site willen aanbieden.

Gerelateerde links