Zo kun je blijvend afslanken, editie 5

/, blog/Zo kun je blijvend afslanken, editie 5

Een terugkerende rubriek: één maal per week zullen er 10 tips worden gegeven door de gecertificeerde diëtiste; Margot Kruisjens.
Deze week editie 5!

Ben je op zoek naar producten welke je ondersteunen bij het afvallen? op http://www.winkel.slimafvallen.nl/ vindt je producten als;
* Maaltijden
* Soepen
* Tussendoortjes
* Dranken

De 10 tips van deze week:

#1. Zorg dat je de juiste producten neemt. Je kan gezonde repen eten, deze repen zijn echter niet competitief tegenover echte afslankrepen zoals de repen van Slimafvallen – Protiplan.

#2. Zorg dat je een duidelijke strategie hebt. Kies bijvoorbeeld voor een soep of eiwitdieet. Zo kan je volledig gefocust afvallen.

#3. Een goed begin is het halve werk. Let er op dat je niet ‘plotseling’ gaat afvallen maar stem een te volgen strategie en stappenplan samen.

#4. Afslanken kan op vele manieren. Een goede mix tussen sport en gezond eten is echter de beste oplossing. Door alleen te sporten of alleen gezond te eten kun je ook resultaat behalen, dit zal echter wel langer duren.

#5. Spieren zijn zwaarder als vet. Schrik dus niet direct wanneer je wat aankomt. Het is aan te raden ook je vetpercentage in de gaten te houden. Verder is het leuk om je BMI te berekenen.

#6. Houdt voor ogen waarvoor je het doet. Door je streefgewicht te behalen wordt het leven zoveel prettiger. Het zelfvertrouwen en de eigenwaarde neemt echt toe wanneer mensen tevreden zijn met hun uiterlijk.

#7. Zoals onder punt 5 benoemd zijn spieren zwaarder dan vet. Spieren zijn echter ideaal om gewicht te verliezen. Wanneer je veel spiermassa hebt of ontwikkeld zullen deze behoefte hebben aan energie. Je spieren verbranden zelfs energie/vetten wanneer je slaapt!

#8. Vergeet niet te genieten van het leven. Ik adviseer iedereen om te blijven genieten, er zijn zoveel producten met een heerlijke volle smaak het is dus echt niet zo dat je jezelf moet uithongeren of alleen een blaadje sla kan eten.

#9. Bij afslanken denken velen direct aan minder of gezonder eten. Het drinken is echter ook van groot belang. Zo bevatten veel vruchtensappen veel suikers, kies voor de caloriearme variant. Slimafvallen heeft enkele voorbeelden van echt gezonde dranken.

#10. Probeer de repen van Slimafvallen. Dit is écht het topproduct op het gebied van afslankrepen. De repen zijn zeer eiwitrijk en hebben een volle smaak. Om bekend te raken met de repen is het mixpakket een echte aanrader!

Heerlijke afslankrepen vindt je hier.

2013-11-18T13:26:09+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie